Mijn digitale voetafdruk plannen

My Digital Footprint, een volledige service waarvoor je geen kennis van software of internet nodig hebt.

We zetten alles voor je klaar voor als het zover is…

De service My Digital Footprint verlost je nabestaanden van de enorme rompslomp na je dood. Dit betreft je bankrekeningen, webabonnementen, lidmaatschappen, e-mailaccounts en social media accounts of andere digitale informatie. Over het algemeen kan het mensen jaren kosten om grote organisaties te bereiken, zoals hieronder wordt vermeld. Bedrijven zoals Google, Microsoft en Social Media zijn hier een voorbeeld van. Foto’s en informatie van de overledene worden jarenlang gepubliceerd. Of mensen zien nog steeds jaarlijkse felicitaties aan de overledene op sociale media. Dit kan pijnlijk zijn voor de nabestaanden.

Wij van My Digital Footprint helpen deze enorme nazorg te verlichten. Na aankoop van de My Digital Footprint helpt een van onze medewerkers je met het installeren en activeren van de service. Met zorg nemen ze de tijd die nodig is om al je relevante gegevens in het systeem te implementeren.

Vragen die worden opgelost voor je nabestaanden met ons Mijn Digitale Voetafdruk abonnement;

  • Hoe kunnen ze mijn sociale media verwijderen nadat ik ben overleden?
  • Hoe kunnen ze me uitschrijven van websites nadat ik ben overleden
  • Hoe kan ik er zeker van zijn dat ze toegang hebben tot mijn financiële gegevens na mijn overlijden?
  • Hoe krijgen ze toegang tot mijn wachtwoorden in mijn erfgoed?
  • Hoe kunnen ze mijn digitale lidmaatschappen verwijderen

Onze plannen

Kies hieronder je plan op basis van je behoeften!

Mijn digitale voetafdruk 12 m

We helpen je om je footprint te onderhouden en voor te bereiden voor 1 volledig jaar. Normale prijs € 199, krijg nu 50% korting!

Mijn digitale voetafdruk 36 M

We helpen je om je voetafdruk te onderhouden en voor te bereiden voor 3 volle jaren. Normale prijs € 399, krijg nu 50% korting!

Mijn digitale voetafdruk 60 M

We helpen je om je voetafdruk te onderhouden en voor te bereiden op 5 volle jaren. Normale prijs € 799, krijg nu 50% korting!

Mijn digitale voetafdruk leven

We helpen je om je nalatenschap te behouden en voor te bereiden op het moment dat je overlijdt. Normale prijs € 1599, krijg nu 50% korting!

Winkelwagen