Over ons

We zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten aan 50+ particuliere consumenten en kleine bedrijven.

Over ons

Over ons legt uit wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

About Us

Vind alle veiligheids- en onderhoudsoplossingen in één pakket...

We zorgen ervoor dat je de best mogelijke beveiligings- en onderhoudssoftware op je systeem hebt.

Vertrouw op onze experts...
About Us

Leer hoe je een computer moet gebruiken...

We hebben video’s over speciaal onderwijs voor alle senioren om stap voor stap te leren en vertrouwd te raken

Johan Versteegh
Oprichter
Onze visie

Wie we zijn

"Breek je hoofd niet, roep ons om hulp...

PcHelp50Plus is opgericht door een paar enthousiaste computerexperts die de noodzaak zagen van een ondersteuningsplatform om de oudere gebruiker en kleine bedrijven te helpen. Het team beschouwt transparantie, naleving en klanttevredenheid als de hoekstenen van succes.

Deze principes en waarden zijn ingebouwd in het DNA van PcHelp50Plus, dat vandaag de #1 runner up Europese Internet Beveiliging, Hulp en Support bedrijven is. Ons superieure team van vriendelijke en gecertificeerde IT-experts is 365 dagen per jaar beschikbaar en biedt professionele technische ondersteuning op afstand voor particuliere gebruikers en kleine bedrijven.

In 3 eenvoudige stappen helpen we je met je problemen!

Het probleem analyseren

De agent zal de klant de kans geven om op zijn of haar manier te laten zien waar hij of zij tegen problemen aanloopt. Vaak hebben ze geen idee hoe ze dat in woorden moeten uitdrukken. We scannen het systeem en de bestanden van de klant en voeren een zogenaamde gezondheidscontrole uit. Het rapport laat zien welke problemen er moeten worden opgelost.

De uitleg

De uitleg van de gevonden problemen is een belangrijk onderdeel van het hele proces. Stap voor stap legt de agent de gevonden problemen uit en welke schade ze kunnen aanrichten op het systeem van de klant. Dit gebeurt in begrijpelijke bewoordingen. Dan beslis jij als klant of we het moeten oplossen!

De oplossing

De oplossingen voor elke klant kunnen natuurlijk verschillen, maar er is altijd een pakket dat bij je past. Deze one-stop-oplossing is vooral voor ouderen de perfecte optie. Vaak kopen en downloaden ze gewoon iets en hopen ze dat het de problemen oplost. Meestal brengt het MEER problemen met zich mee!

Winkelwagen