Klantenservice

De klantenservice staat altijd voor je klaar als je service nodig hebt.    Bel een van de onderstaande telefoonnummers!

Klantenservice

De klantenservice is het meest efficiënt Plaats een chatbericht in de linkerbenedenhoek van je scherm en onze vriendelijke medewerkers bellen je. Vermeld je naam en telefoonnummer in de chat zodat we weten met wie we contact moeten opnemen. Bedankt!

Algemene oproep voor klantenondersteuning

Nederland:

+31 70 808 04 03

België (Nederlands):

+32 3 300 27 87

België (Frans): binnenkort beschikbaar

Verenigd Koninkrijk:

+44 20 3966 8496

Duitsland: binnenkort

Frankrijk: binnenkort

Vragen over aankopen en facturering per e-mail

administration@pchelp50plus.nl

Als je vragen hebt over de informatie op deze pagina, kun je ons hier een e-mail sturen.

Al onze diensten voldoen aan de GDPR-regels.

Bescherm uw internet- en computerbeveiliging met PC Help 50 Plus

In een wereld die steeds meer met elkaar verbonden is en waarin het internet een integraal onderdeel van ons dagelijks leven vormt, is het van het grootste belang om de veiligheid van je computer en online activiteiten te garanderen. Bij PC Help 50 Plus begrijpen we hoe belangrijk het is om je digitale leven veilig te stellen en we zijn er om je te helpen door het complexe landschap van internet- en computerbeveiliging te navigeren.

Onze uitgebreide internet- en computerbeveiligingsservices

Bij PC Help 50 Plus bieden we een reeks services die zijn ontworpen om je internet en computerbeveiliging in topconditie te houden. Ons team van experts is toegewijd om u gemoedsrust te bieden op de volgende gebieden:

  1. Antivirusbescherming: We bieden antivirusoplossingen van topklasse om uw computer te beschermen tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. Onze experts zorgen ervoor dat je antivirussoftware up-to-date is en geconfigureerd is voor maximale bescherming.

  2. Firewall configureren: Een robuuste firewall is uw eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. We helpen je bij het instellen en optimaliseren van je firewall om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en je gegevens veilig te houden.

  3. Veilig surfen: Ons team begeleidt je bij veilig surfen en helpt je phishing-zwendel, schadelijke websites en andere online valstrikken te vermijden.

  4. Wachtwoordbeheer: Sterke, unieke wachtwoorden zijn cruciaal voor uw online accounts. We helpen je bij het maken en beheren van veilige wachtwoorden om je gevoelige informatie te beschermen.

  5. Software-updates: Je besturingssysteem en software up-to-date houden is essentieel voor de veiligheid. We zorgen ervoor dat je computer regelmatig wordt voorzien van de nieuwste updates en beveiligingsoplossingen.

  6. Back-up en herstel van gegevens: In het geval van gegevensverlies of een systeemstoring helpen we je bij het implementeren van betrouwbare back-upoplossingen om je belangrijke bestanden veilig te stellen en waar nodig te helpen met gegevensherstel.

  7. Onderwijs en bewustwording: Kennis is macht. We voorzien je van de informatie en bronnen die je nodig hebt om op de hoogte te blijven van de nieuwste beveiligingsrisico’s en best practices.

Waarom kiezen voor PC Help 50 Plus?

Met meer dan tien jaar ervaring in computer- en internetbeveiliging is PC Help 50 Plus uw vertrouwde partner in het beveiligen van uw digitale wereld. Wij geven prioriteit aan uw veiligheid en bieden persoonlijke oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften. Jouw online veiligheid is onze topprioriteit en we zijn er om je bij elke stap te helpen.

Wacht niet tot een beveiligingslek zich voordoet – bescherm uw internet- en computerbeveiliging vandaag nog met PC Help 50 Plus. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en een afspraak. Uw gemoedsrust is slechts een klik of telefoontje verwijderd.

Winkelwagen